Start Uppåt Produkter Tjänster Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. International

Nyhetsarkiv


 

JHE MedTech AB kan nu presentera en handhållen tympanometer och audiometrar från Amplivox, som är den senaste i raden av våra agenturer.

JHE MedTech AB är sedan oktober 2010 distributörer för Vivosonic i Sverige Danmark och Finland. Detta sker efter en överenskommelse mellan JHE MedTech AB, Entomed och Vivosonic.

Efter ett avtal mellan JHE MedTech AB och Entomed AB/Entomed Diagnostics AB kan JHE MedTech AB från augusti månad 2010 även leverera audiometrar, tympanometrar och OAE från Grason-Stadler (GSI) och SinuScan ultraljudsscanner för sinuitdiagnostik från Oriola samt Entomeds egenproducerade audiometrar.

I mitten av maj 2010 utsågs vi till distributörer för 3M Auditory Systems, som levererar E-A-RTONE instickstelefoner som ger en mycket god dämpning av bakgrundsljudet, från drygt 30 dB i basen ända upp till c:a 45 dB i diskanten, vilket gör att man ofta kan klara sig utan hörselbur vid hörseltester.

I vårt produktsortiment finns nu också engångskuffar som passar till flertalet av marknadens tympanometrar och OAE samt örontrattar till otoskop från tillverkare som Riester, Welch-Allyn, Heine och Kawe.

Frye har i slutet av april 2010 utsett JHE MedTech AB till distributör av Fonix mätutrustningar för hörapparater i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi är också servicepartner för Fonix hörapparatanalysatorer.

Vi har även fått en agentur för Audiometrar, Spirometrar, Rinomanometrar och Hörselburar. Det spanska företaget Sibel S.A. har i mars 2010 utsett JHE MedTech AB till sin distributör i Sverige.

Vi är sedan januari 2010 återförsäljare av MAICO:s produktsortiment, Audiometrar, Tympanometrar, OAE, BRA utrustning. MAICO har även valt oss som servicepartner i Sverige.

Senast ändrad: 02 juli 2014