Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. International

Vivosonic


 

Entomed MedTech AB är distributör för Vivosonics produkter i Sverige, Danmark och Finland.

Vid köp av audiometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
Integrity är en automatisk ABR som kan kompletteras med ECochG, TEOAE, DPOAE och ASSR. En stor fördel med denna är att testpersonen inte behöver sederas för att få bra testresultat. Den trådlösa överföringen mellan den batteridrivna förförstärkaren till basenheten gör också att testpersonen kan röra sig fritt inom c:a 10 meter från basenheten samtidigt som patientsäkerheten blir otroligt hög. De speciellt framtagna anslutningskontakterna till elektroderna innehåller dessutom det första förförstärkarsteget, vilket tillsammans med det patenterade Kalman-filtret gör systemet mindre känsligt för elektromagnetiska störningar.

Som hörtelefon använder man instickstelefoner från Etymotic Research, vilka med sina engångsproppar ger en mycket god hörtelefonhygien. För ECochG-mätningar använder man de guldfolieöverdragna propparna, som innebär att man inte behöver punktera trumhinnan med en nålelektrod. Integrity kan också kompletteras med benledningstelefon för mätning på personer med ledningshinder.

Ladda ner broschyr som PDF
Aurix är en automatisk ABR-screener som är speciellt framtagen för hörselscreening av nyfödda, från 34:e graviditetsveckan upp till c:a 6 månaders ålder. Precis som Integrity har Aurix en batteridriven förförstärkare med trådlös överföring till basenheten. Den använder också det patenterade Kalman-filtret för att reducera inverkan av elektromagnetiska störningar.

Tack vare batteridrift och trådlös överföring kan barnet ligga i mammans famn, och till och med amma, under pågående test. Det går även att testa för tidigt födda barn medan dom ligger i kuvös.

Ladda ner broschyr som PDF
 
Senast ändrad: 02 juli 2014