Start Uppåt Produkter Tjänster Nyheter Våra agenturer och samarbetspartners Bilder Våra policies Information Utskick Utställningar mm. International

MAICO


 

Entomed MedTech AB är svensk återförsäljare och servicecenter för MAICO

Vid köp av tympanometer, teckna samtidigt ett kalibreringsavtal så slipper Ni hålla koll på när det är dags för den återkommande kalibreringen!
RaceCar Tymp

En screeningtympanometer som lämpar sig väl på vårdcentraler och barnmottagningar där man gör otitkontroller. Har testtonerna 226 och 1000 Hz som gör att man kan mäta även på riktigt små barn (under 6 månader) där 226 Hz tonen ibland kan ge felaktiga mätresultat.

 

Ladda ner broschyr som PDF
MI 24

En screeningtympanometer med testtonen 226 Hz, som är den "klassiska" testtonen för tympanometri. Lämpar sig väl om man i huvudsak arbetar med lite äldre barn och vuxna patienter. Kan även mäta IPSI-lateral stapediusreflex.

Kan till ett pristillägg även levereras med testtonen 1000 Hz.

Kan även fås med Contralateral reflexmätning, då med modellnamnet MI 24 C.

Ladda ner broschyr som PDF

 

MI 26

Samma tympanometerdel som i MI 24, men denna har även en inbyggd screeningaudiometer.

Kan även fås med Contralateral reflexmätning, då med modellnamnet MI 26 C.

Ladda ner broschyr som PDF 
Diagnostisk/klinisk tympanometer
MI 34

En mellanöreanalysator med standard probeton 226 Hz. Den har såväl IPSI- som Contralateral stapediusreflexmätning. Reflex Decay, och tubarfunktionstest med både intakt och perforerad trumhinna.

Kan även fås som MI 34 H som har en högfrekvensprobe för 1000 Hz probeton för test av nyfödda och barn under c:a 6 månaders ålder.

Ladda ner broschyr som PDF
MI 44

Denna mellanöreanalysator har, förutom de funktioner som finns i MI 34, probetonerna 678, 800 och 1000 Hz, samt möjlighet att testa med brus istället för ton.

Ladda ner broschyr som PDF 
OAE med Tympanometer
Ero.Scan™ Pro med Tympanometer

En OAE-utrustning för snabb automatisk test av nyfödda, barn/ungdomar och vuxna. Kan testa upp till 10 frekvenser och resultatet presenteras som Pass eller Refer. Kan kombineras med tympanometri med såväl 226 Hz som 1000 Hz probeton i samma apparat.

Finns i följande varianter: DPOAE, TEOAE och båda dessa mätmetoder kombinerade. Dessutom kan samtliga modeller fås i kombination med tympanometerfunktion.

Ladda ner broschyr som PDF 
Handhållen Tympanometer
 
easyTymp

Denna handhållna tympanometer kan levereras som endast tympanometer, eller med ett bordsställ som kan ha inbyggd skrivare, eller fack för lådan med kuffar. Den kan också kompletteras med 1000 Hz probeton som tillval för de kliniker som vill kunna få säkrare mätresultat även på barn under c:a 6 månader.

Den kan även mäta stapediusreflexen på 500, 1000, 2000 och 4000 Hz.

Man kan även få en 35 cm lång förlängningskabel till proben som gör att man inte behöver hålla tympen utan kan ha den liggande bredvid barnet och bara hantera själva proben.

Ladda ner broschyr som PDF 
     
Senast ändrad: 02 juli 2014